Betaling

Du får svar på følgende i denne delen: 

1. Hva er betalingsmåtene?

(i) Kredittkort

(ii) Bankoverføring

(iii) Betaler v/henting

(iv) Postoppkrav

(v) Gavekort

(vi) Vipps

2. Hva er Paypal?

Vi har en rekke av betalingsmåter som vi er sikker på passer dine behov:

1. KREDITTKORT: Dette er den raskeste måten å betale på, og det er like sikkert som å bruke kortet i en butikk. Betalingen behandles av Paypal, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Paypal har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. 

Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Vær obs på at du må oppgi CVV2-koden som står bak på kortet ditt. Dette er en 3- sifret kode som står til slutt i signaturfeltet, og som sikrer at brukeren har et gyldig kort.   Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. 

Den sikreste løsningen på markedet markedsføres av Visa og MasterCard under navnene Verified by Visa (VbV) og MasterCard SecureCode (MCSC). Løsningen innebærer at partene i kjøpsøyeblikket blir autentisert. Dette betyr at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode mottatt fra kortutsteder. Koden kan være et passord, kodekort, kodebrikke, eller sikkerhetsløsning som kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin. 

HVA ER PAYPAL? 

PayPal er en sikrere, raskere, sikrere måte å betale på internet - dine finansielle detaljene er aldri delt. For mer informasjon, les om www.paypal.com 

KAN JEG BRUKER ET KREDITTKORT MED PAYPAL? 

Ja. Du kan bruke Visa, MasterCard, Discover og American Express med PayPal. 

HVOR TRYGT ER PAYPAL? 

Veldig trygt! Når du betaler med PayPal, slipper du å vise kredittkortnummeret ditt til oss.

2. FORHÅNDSBETALING V/BANKOVERFØRING: Du mottar da en automatisk ordrebekreftelse på e-post med totalsum, ordrenummer og kontonummer. Denne vil du motta kort tid etter din handel hos oss. Betaling må skje innen 5 dager fra du har mottatt ordrebekreftelsen, og varene sendes umiddelbart etter mottatt betaling (så snart den er blitt registrert hos oss, dette kan ta opptil 2 dager), og så sant vi har varene på lager. 

Kontonummeret vårt er 3705.18.19250. 

Vi kan ikke reservere din bestilling i mange dager. Når du velger forhåndsbetaling ligger dine varer kun i 5 dager fra du har mottatt din ordrebekreftelse. Dersom du ikke betaler innen 5 dager, kanselleres ordren din. Enkelte produkter kan ikke reserveres på grunn av deres popularitet. Vi vil gi deg beskjed om dette påvirker deg. Innebærer din bestilling merkostnader for oss i form av ubetalte varer som for eksempel var bestilt for deg, vil vi fakturere deg et administrasjonsgebyr på kr. 100,-. 

3. BETALING V/HENTING: Dersom du bor i Drammen eller omegn, kan du hente varen(e) hos oss og betale kontant. Vi sender en e-post når varene er klare og avtaler tidspunkt for henting. Velg "hentes i butikk/Betaler v/henting". Du betaler da ingen fraktkostnader. 

Adressen vår: Fossilveien 20, 3034 Drammen. 

Dette må da avtales på e-mail: salg@peekaboobabygaver.no. da vi er en nettbutikk og varene blir pakket før de ankommer utleveringssted. HUSK: oppgi riktig e-mailadresse når du registrerer deg slik at vi kan kontakte deg! 

4. POSTOPPKRAV: 

OBS. IKKE tilgjengelig for øyeblikket (14.03.2019)

Du kan også velge postoppkrav. Du betaler fraktkostnader for din bestilling pluss en ekstra kr 99 for postens gebyr (maksimal Kr 289). Velg "Betaler v/henting." under betalingsprosessen prosedyren og vennligst legg en kommentar i kommentarfeltet for å si at du vil bruke postoppkrav tjenesten og betaler på postkontoret. Vi sender deg en faktura / kvittering med den totale kostnaden for din bestilling, som vil være den samme som det beløpet du betaler på postkontoret. 

Postoppkrav er IKKE tilgjengelig for større møbler, noen babykurver og leker. 

Vennligst les produktbeskrivelsen informasjon for å bekrefte hvilke produkter kan kjøpes med denne tjenesten.

5. GAVEKORT: Når du er på kassa siden, bare skriv inn kodendetaljene i gavekortet feltet for å betale. Det vil være en kode i gavekortet man kan bruke mot alle kjøp på nettbutikken og gavekortets beløp trekkes da av totalsummen. 

Du kan bruke gavekort som en delbetaling for varer eller bruke flere gavekort for samme ordre. Dersom et kjøp verdien er mer enn beløpet på gavekortet, kan balansen bli betalt med noen av de andre betalingsmåter. Man kan benytte et gavekort flere ganger dersom man ikke handler for hele saldo med en gang. I kassen vil man kunne se til enhver tid saldo på gavekortet. 

Gavekortet er gyldig i 12 måneder slik at de får god tid til å bla gjennom nettbutikken for å gjøre sine valg.   

Får du betalingsproblemer kan du sende oss en e-post til salg@peekaboobabygaver.no så kommer vi nok til en enighet.    

6. VIPPS: Nå kan du betale hos oss med Vipps! Det fungerer akkurat som vennebetaling, men istedenfor å betale til vårt telefonnummer, så betaler dere til vårt Vipps konto - 138065 eller skriv inn Peekaboo Babyprodukter. Ingen gebyr og du kan legge igjen en melding, f.eks 'ordre nummer'.